Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından üyelere yönelik geleneksel birlik, beraberlik ve kaynaşma kahvaltısı düzenledi. Kahvaltıya esnaflar yoğun ilgi gösterirken, düzenlenen organizasyon katılımcılar tarafından tam not aldı.
Birlik ve beraberlik ve kaynaşma kahvaltısına AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş, Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, Alaplı Belediye Başkan Vekili Yaşar Çevik, Alaplı Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, siyasi parti ilçe başkanları,  oda başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimi, personeli ve üyeler katıldı. 
Alaplı Yılmazlar Düğün salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan,Alaplı Kaymakamı Köksal, İlçedeki esnafları böyle güzel bir organizasyonda bir araya getiren Esnaf Odasına teşekkür ettiğini söyledi.
Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç'de, geleneksel olarak gerçekleştirdikleri kahvaltıya yoğun katılım olduğunu ifade ederek, “Birlik, beraberlik ve kanaşma kahvaltısına katılan tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum." dedi.
Konuşmaların ardından, emekli olan personele protokol üyeleri tarafından hizmet plaketleri verildi.
 

Kaynak: Haber Merkezi