Karabük’te  faaliyet gösteren Medisa Mobilya Firması'nda  “ Mobilya Döşeme İşçisi, Depo Görevlisi”  mesleklerinde çalıştırılmak üzere çok  sayıda personel alınacağı açıklandı.
İŞKUR’dan yapılan duyuruda depo görevlisi  için iş başvuruşu  yapmak isteyenlerin en az ilkokul mezun olması, deneyimli, uzun süreli  çalışma isteği olan  Askerlikle ilişiği  olmayan Erkek adaylar başvuru yapabilecek. 
Panel, Kanepe, Koltuk imalatında   işinde çalışmak isteyenler ise  en az ilkokul mezunu, Kadın – Erkek, uzun süreli çalışmak isteyenler baş vuru yapabilecek.
Müracatlar Karabük İŞKUR üzerinden yapılacak. İşe alım için toplu görüşme  28 Nisan 2025 tarihinde saat 14.00’de Karabük İŞKUR Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Kaynak: Haber Merkezi