Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğünden Manisa Emniyet Müdürlüğüne atanan Fahri Aktaş’ın “Zonguldakspor” sevdası bitmiyor.
Zonguldak’ın ‘fahri hemşerisi’ olarak bilinen, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’nden Ağustos 2023’te Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Fahri Aktaş, Zonguldakspor’un maçlarını takip etmeye devam ediyor.
Aktaş,Zonguldak’ta görevi sırasında Zonguldakspor maçlarına katılarak manevi desteğini her zaman vermişti. Taraftarların kalbinde taht kuran Aktaş, Zonguldaklıların da sevgisini kazanmıştı.Manisa’da olmasına rağmen Zonguldakspor’un tüm karşılaşmalarını takip ederek galibiyetlerde sevinen, mağlubiyetlerde ise üzülen Aktaş’ın Zonguldakspor sevdası taraftarlarında desteğini alıyor,sevgisini kazanıyor.

“MADENCİ ÇOCUKLARINA SELAM OLSUN”
Zonguldakspor FK’yı Edirnespor galibiyetinden dolayı kutlayan Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, “Başta Kulüp Başkanı Harun Demir,yönetimi,takımı ve taraftarları canı gönülden tebrik ediyorum.Liderliğe yükselen Zonguldakspor’a şampiyonluk yolunda başarılar dilerim.Madenci kenti Zonguldak taraftarlarına da selamlarımı iletiyorum”dedi.

“FAHRİ MÜDÜR 'FAHRİ HEMŞERİMİZ'DİR“
Diğer yandan,Zonguldakspor FK Yönetimi tarafından yapılan açıklamada,gönülden Zonguldakspor’a bağlı olan ve nerede olursa olsun takımı yalnız bırakmayan  Manisa Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’a teşekkür edildi.Yapılan açıklamada şu düşüncelere yer verildi:”Zonguldak'taki görev süresinin ardından Ağustos 2023'te Manisa'ya atanan Sn. İl Emniyet Müdürümüz Fahri Aktaş, her ne kadar ilimizden ayrılmış olsa da Zonguldakspor'a olan sevgisini ve bağlılığını her fırsatta gözler önüne sermektedir.Zonguldak'ta görev yaptığı 2.5 yıllık süre içinde kulübümüzün maddi-manevi yanında olan Sayın Müdürümüz Fahri Aktaş, bu sezon şampiyonluk hedefiyle başladığımız 3. Ligdeki serüvenimizde de her daim yanımızda yer almaktadır.Başkanımız Harun Demir'den her fırsatta takımımızın durumu hakkında bilgi alan, içeride ve dışarıda oynadığımız her maç öncesi gönülden başarı dileğinde bulunan Sayın Müdürümüz Fahri Aktaş'ın, takımımıza olan bu bağlılığı bizleri fazlasıyla mutlu etmektedir.Sayın Müdürümüz, deplasmanda 1-0 kazandığımız Edirnespor maçını 90 dakika canlı takip etmiş ve galibiyet sonrası Başkanımız Harun Demir aracılığıyla teknik ekibimizi ve futbolcularımızı kutlamıştır.Koyu bir Zonguldakspor taraftarı olan SayınnMüdürümüz Fahri Aktaş, bizim gözümüzde Zonguldak'ın artık fahri bir hemşerisidir. Takımımızın her zaman yanında olan Sayın Müdürümüze desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.”
 

Kaynak: Haber Merkezi