Zonguldak'lı Boksör  Fırat Bokurt,  İzmir'de yapılan  müsabakalarda tüm rakiplerini  yenerek Türkiye Şampiyon  oldu. Şampiyon Boksör antrenörü İshak Tiryaki ile  birlikte kendilerine destek olan Genel Maden İşçileri Sendikasını ziyaret ettiler.

ŞAMPİYONDAN GMİS’E ZİYARET
Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonası’nda 44 kiloda Türkiye Şampiyonu olan 14 yaşındaki Fırat Bozkurt, antrenörleri İshak Tiryaki ve Burak Tiryaki ile birlikte Genel Maden İşçileri Sendikası’nı ziyaret etti.

İzmir’de düzenlenen Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonası’nda, Zonguldaklı Fırat Bozkurt 44 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu. Bozkurt, antrenörleri Burak Tiryaki ve İshak Tiryaki ile birlikte GMİS’i ziyaret ederek Genel Başkan Hakan Yeşil ve Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir’e destekleri için teşekkür etti. Yeşil ve Demir, rakiplerini yenerek şampiyon olan genç sporcuyu tebrik etti.
Fırat Bozkurt, 1 ay sonra Bosna Hersek’te düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’na hazırlandığını ve Türkiye’yi temsil ederek madalya ile dönmek istediğini söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi