Karabük Belediyesi il genelinde yaşayan durum olmayan ailelere Kurban Bayramında et dağıttı. Hayırsever vatandaşların kestiği kurban etleri Karabük Belediyesi aracılığı ile vatandaşlara dağıtıldı. Et almaya durum olmayan ve kurban Bayramından Kurban Bayramı'na et yiyen vatandaşların yüzü güldü. Karabük Belediyesinden şu açıklama yapıldı" Kurban Bayramı dolayısı ile belediyemiz  himayesinde yürütülen uygulama kapsamında, birlik olma ve paylaşma duygusunun daha da geliştirilmesi ve pekiştirilmesi için gönül köprüleri oluşturan belediyemiz hayırseverlerin bağışladığı kurban etlerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı ve birçok ailenin yüzünü güldürdü.

İhtiyaç sahibi aileleri her durumda gözetmeye devam eden belediyemiz kurban etlerinin dağıtımını eşit bir şekilde gerçekleştirdi.

Alan el ile veren eli buluşturduklarını belirten Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; “Belediyemiz tarafından takipleri yapılan ihtiyaç sahibi ailelere, hayırseverlerimizin bağışladığı kurban paylarını ulaştırdık. Kurban Bayramı’nın en önemli özelliği, ihtiyaç sahiplerinin sofrasına katkı sağlanmasıdır. Kurban Bayramı paylaşmaktır. Hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Rabbim herkesin hayrını kabul etsin” dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi