— ÖZEL HABER — 

Havanın güzel olduğu günlerde sahile gelerek kemençe çalan Yunus Emre Terzi’nin kendini müziğe vermesinde çok derin bir sebep yatıyor. 
Yıllardır çocuğunu göremediği için kendisini müziğe verdiği belirten Terzi, evladımın hasretini bastırmak için müzik yapıyorum diyerek şunları söyledi,
“32 yaşındayım.Zonguldak’ın Devrek ilçesinde dünyaya geldim. Hobi ve ek kazanç olarak kemençe çalıyorum. Normalde elektirik işi ile ilgileniyorum. Bir evlilik yaşadım, bir çocuğum var fakat çocuğumu 5 senedir göremiyorum. Çocuğum 2015 yılında dünyaya geldi, şu an da 9 yaşında. Onun hasretini bastırmak için kendimi kemençeye verdim. Bu süreçte psikolojim bozuldu. Sokakta ki insanların kucağında çocuğunu görünce canım sıkılıyor moralim bozuluyor. Hayat devam ediyor bir şekilde alışmaya çalışıyorum. Kemençe çalmayı 2 sene önce öğrendim. Eski eşim Konya’lı orada bir müzik evine gidip kemençeyi öğrendim. Herhangi bir eğitim almadım. Kendim çala çala öğrendim. Amatör olarak kemençe yapmaya da başladım. Düğün, nişan, sünnet ve organizasyonlara çağırdıklarında gidiyorum.” dedi. 

Whatsapp Image 2024 05 27 At 17.00.08

Muhabir: Neriman Dengiz