Gmis Genel Başkanı Hakan Yeşil, TTK Karadon Müessesinde meydana gelen göçük sonrası hayatını kaybeden maden işçisi Erdal Karaçam için taziye açıklaması yaptı.
Madencilik zor bir meslek bu tür kazalarla ender de olsa karşı karşıya kalıyoruz. Fazla söyleyecek bir şey yok. Hepimiz üzgünüz camiamızın başı sağolsun. Allah mekanını cennet etsin diyen Yeşil açıklamasında;
“ Dün itibari ile saat 16.00-24.00 vardiyası ile tabir ettiğimiz vardiyada meydana gelen bir iş kazası sonucu Erdal Karaçam arkadaşımızı ne yazık ki kaybettik. Madencilik zor bir meslek bu tür kazalarla ender de olsa karşı karşıya kalıyoruz. Erdal Karaçam kardeşimize Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabır ve başsağlığı diliyorum. Bizim için çok zor bir durum, uzun zamandır bu tür kazalarla karşı karşıya kalmamıştık ama dediğim gibi madencilik de ender de olsa bu tür kazalarla karşı karşıya kalabiliyoruz. Bugün öğle namazına müteakip arkadaşımızı köyünde defnedeceğiz. Fazla söyleyecek bir şey yok hepimiz üzgünüz camiamızın başı sağolsun. Allah mekanını cennet etsin” ifadelerine yer verdi.

(Haber-Neriman Dengiz)