TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor'a yeni sezon öncesinde destek ve moral ziyaretleri devam ediyor. Çalışmalarına  Fener sahasında yaptığı antrenmanla devam eden kırmızı lacivertli futbolculara bir destek ziyaret daha gerçekleşti.Kocaeli ve Sakarya'da yaşayan Gurbetçi Elmaslar taraftar grubu üyeleri Hasancan Erbay ve  Turgay Yılmaz  Zonguldak Kömürspor'un antrenmanını ziyaret ederek tatlı ikramında bulundular.

Hasancan Erbay ve Turgay Yılmaz Gurbetçi Elmaslar taraftar grubu olarak özellikle deplasman maçlarında takımı yalnız bırakmayacaklarını ifade ederek kötü günde iyi günde her zaman destek olacaklarını söylediler.

Erbay ve Yılmaz Teknik Direktör Can Kaya ve futbolculara yeni sezonda başarılar dileyerek;

"Biz Gurbette yaşayan arma sevdalıları Zonguldakspor taraftarlarıyız. Bu sevdanın ligi olmaz. İyi günde sevmedik ki kötü günde terk ederim. Düşmek de var çıkmak da var. Biz sizi sonuna kadar destekleyeceğiz. Yeter ki mücadele ettiğinizi görelim. Skor önemli değil.Forma için savaştığınızı görelim. Biz size güveniyoruz. Sezon boyunca özellikle deplasman maçlarında her zaman yanınızda olacağımızı bilin. Yeni sezonda hepinize başarılar diliyoruz" diye konuştular.

Hasancan Erbay ve  Turgay Yılmaz Gurbetçi Elmaslar Taraftar Grubu'nu temsilen futbolculara baklava ikramında bulunarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Muhabir: Ercan Aygün