Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şubesi  iftar programı düzenlendi
Gerçekleştirilen  iftar programına Zonguldak Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Zonguldak İl Emniyet Müdür Yardımcısı Timur Uzun,  Eski İl Özel idaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, TFFHGD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Uçak, Sakarya İl Hakem Kurulu Başkanı Özgür Aygün, Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Keleş, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna, Hakem, Gözlemciler ve aileleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şube Başkanımız Ümit Kaya İftar programına teveccüh göstererek katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’de yapmış olduğu konuşmada , “Hakem ve Gözlemcilerimizle böylesine güzel bir etkinlikte bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.
Zonguldak Vali Yardımcısı Turgut Şubaşı da “ Bu iftar programını düzenleyen, birlikte olmamızı sağlayan Dernek Başkanımız Ümit Kaya’ya ve Dernek Yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Zor bir meslek icra ediyorsunuz. Hakemlerimize çok güveniyoruz. Sizlere çok büyük görev düşüyor. İşini en iyi yapan insan, her zaman en saygın insandır.” Diye konuştu

İftar organizasyonumuzun son bölümünde gözlemciliği talimatlar gereği sona eren Saim Kürekçi, Alaattin Uyanık, Ali Aytaş ve İlknur Güner’e, protokol üyeleri tarafından Derneğimizce özel olarak hazırlatılan, tabak plaket takdim edilip camiaya verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür edildi

Yemeğin ardından TFFHGD Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulumuzca iftar programına katılan Hakem ve Gözlemcilerimize kravat hediye edildi.

(Haber: Ercan Aygün)

Editör: Oğulcan Öz