Zonguldak Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği ile Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanlığı’nın iş birliğinde 2024-2025 sezon açılış töreni büyük bir katılımla yapıldı. Hakemlik camiasının bir araya geldiği bu önemli etkinlikte, Zonguldak spor camiası için yeni sezon  öncesi  birlik  beraberlik mesajları verildi. 

Açılış törenine Zonguldak Vali Yardımcısı Hasan Göç, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (T.F.F.H.G.D.) Genel Başkanı İlhan Erdem, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Kemal Demir, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İl Temsilcisi Metin Malkoç, T.F.F.H.G.D. Genel Başkan Vekili ve İstanbul Dernek Başkanı Ferdi Karadoruk, Düzce Dernek Başkanı Emrah Ünal ve Zonguldak Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kurucu Üyesi Cevay Özer gibi, hakemler özlemciler futbol taban birlikleri  katılım gösterdi.

SAES FİRMASINDAN HAKEMLERE DESTEK 
Törenin en dikkat çeken anlarından biri, SAES Firması sponsorluğunda hakemlere ve gözlemcilere eşofman takımlarının dağıtılması oldu. SAES’in destekleriyle hakemler, yeni sezona profesyonel bir görünüm ve ekipmanla başlamanın mutluluğunu yaşadı.

GÜÇLÜ GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYUYORUM 

T.F.F.H.G.D. Genel Başkanı İlhan Erdem yaptığı konuşmada şunları söyledi
“Bugün, yeni sezonun başlangıcını coşkuyla kutlarken, Zonguldak hakem camiasının her zamankinden daha güçlü olduğunu görmekten mutluluk duyuyorum. Hakemlerimiz, her karşılaşmada adaletin teminatı olarak sahada görevlerini en iyi şekilde yapacaklardır. Yeni sezonda tüm hakemlerimize başarılar diliyorum.”
BİRLİK BERABERLİK ÖNEMLİ
Zonguldak Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği  (T.F.F.H.G.D) Zonguldak Şube Başkanı Bayram Çiv ise tüm Hakemleri yeni sezonda başarılar dileyerek şöyle konuştu
“Zonguldak hakem ailesi olarak, birlik ve beraberlik içinde yeni sezona başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Bu birliktelik ve dayanışma, sahadaki başarılarımızı da artıracaktır. Hakemlerimizin her zaman yanında olacağız ve onları en iyi şekilde desteklemeye devam edeceğiz.”
TARAFSIZ VE ADALETLİ YÖNETİM
Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Doç. Dr. Serdar Yılmaz, şunları söyledi
“Yeni sezonda hakemlerimiz, futbolun tarafsızlık ve adalet ilkelerine bağlı kalarak görevlerini yerine getirecekler. Eğitim ve disiplinle sahaya çıkacak tüm hakemlerimize başarılar diliyorum. Hep birlikte güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum.”dedi.

GÜÇLÜ KATILIM, YÜKSEK MOTİVASYON 
Hakem ve gözlemcilerin yoğun katılım gösterdiği bu anlamlı törende, yeni sezona dair umut ve beklentiler dile getirildi. Etkinlik, hakem camiasının moral ve motivasyonunu yükseltirken, sporun tarafsızlığını ve adaletini sağlayan hakemlerin ne denli önemli bir rol üstlendiği bir kez daha gözler önüne serildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ