Nesine 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor FK hafta sonunda oynadığı Lig maçında Kırıkkale FK'yı 2-1  yenecek  Zirve yolunda bir engeli daha aştı. Zonguldakspor FK Bu kez Ziraat Türkiye Kupası   maçında Kırıkkale FK ile yarın bir maç daha yapacak.
Elmas bu maçı da kazanarak  kupada da yoluna devam etmek istiyor.
Kulüp Başkanı Harun Demir tüm maçları kazanmak için çıktıklarını ifade etti.
"TÜM EKİBİMİ KUTLUYORUM"
 Demir yaptığı açıklamada öncelikle Cumartesi günü oynadıkları ve 2- 1 kazandıkları lig maçı ile ilgili konuşarak şu düşüncelere yer verdi verdi;

"Kırıkkale maçında  bizi yalnız bırakmayan  her zaman yanımızda olan tribünlerimizi tıka basa dolduran Cefakar taraftarlarımıza  teşekkür ediyorum. Allah razı olsun  Bizi yalnız bırakmadılar. Hocamızı anlatmaya gerek yok. Artık hocamız kendini Zonguldak’ımıza gösterdi. Oyuncularımı yürekten kutluyorum. Hepsi pırlanta gibi hepsi yürekten oynuyor hepsi terinin son damlasına kadar akıtıyor. Biz her maçımıza kazanmak için çıkıyoruz. İnşallah böyle taraftarlarımızı desteğiyle yolumuza devam edeceğiz"

Kulüp Başkanı Demir, yarın saat 15.00'de Kırıkkale'de FK ile bu sefer kupa maçında karşılaşacaklarını belirterek turu geçmek istediklerini, kupa macerasında da gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini söyledi.

Muhabir: Ercan Aygün