Zonguldakspor Kulüp Başkanı Harun Demir, kamuoyunu bilgilendirmeye yönelik yapılan toplantıda basın mensupları ve taraftarlarla bir araya geldi. Başkan Harun Demir, yaptığı konuşmada Zonguldakspor sevdasından bahsederken, kamuoyunda çıkan "babadan oğula" ithamlarına da yanıt vererek "herkesin yolu açıldı, herkes başkan olabilir" dedi. 

Başkan Demir, amcası Erdoğan Demir'den Zonguldakspor sevdasını aldığını belirterek yaptığı konuşmada;

"Emin olun, o sizdeki, taraftarımızdaki heyecan, bende ve yönetimimizde çok daha fazlası var. Son 20 senedir ilk defa bu sezon, maçın seyirci geliri maç masraflarını karşılıyor. İşin parasında değiliz, insanların kulübe önem verdiğini takıma değer verdiğini görmek bizi çok mutlu etti. 

Ben bunu söylemekten asla çekinmem, içimizde Zonguldakspor sevdası varsa bu benim Erdoğan amcam (Erdoğan Demir) sayesinde. İlkokuldaydık, ilk Kilimlispor'la başladı bizim sevdamız. Kilimlispor'un o dönemki Başkanı Erdoğan amcam için Kilimli seyircisi "Erdoğan Demir, Erdoğan Demir" diyince bizim sevdamız oradan gelme. Daha sonra babam Hacı Demir kulüp başkanlığı yapmış. Serum önce giriyor, ilaç sonradan akmaya başlıyor. Serumu zaten bağlamışlar, ilacı da verdiler babam sayesinde. Kamuoyunda eleştiri her zaman var. Babadan oğula... Açtık yolu, buyrun. Kendine inanan, güvenen, gelsin herkes Zonguldakspor'a üye olsun. Anlatsın projelerini üyelere, buyursun başkan olsun. Biz başkan da olmadık, yönetim de herkes başkan. Bizim öyle başkanlıktan beklentimiz veya çıkarımız yok. Zonguldakspor'un bir geliri  yok ki bizim çıkarımız olsun. Bu iş sevda, bu iş aşk. 

O yüzden doğru olan eleştirilere varım, yanlışımız varsa özür dilemesini de bilirim. " ifadelerini kullandı. 

Muhabir: Ercan Aygün