Nesine 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor, grubun güçlü takımıları arasında gösterilen Kahramanmaraş İstiklalspor ile yaptığı maçtan 1-1'lik skorla döndü. Maçın ikinci yarısında bir oyuncusu kırmızı kart görmesi üzerine 10 kişi tamamlamak zorunda kalan Zonguldakspor, futbol oynamaya elverişsiz olan sentetik sahada  psikolojik baskıya rağmen Aslanlar gibi mücadele etti. 
Tüm psikolojik baskılara  rağmen zorlu maçtan bir puanla dönmeyi başardıklarını belirten Kulüp Başkanı Harun Demir, yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi;

"Tüm Zonguldaklı ve Zonguldakspor sevdalıları bugün Kahramanmaraş ta Milletvekilinden, Belediye Başkanına, taraftarından personeline kadar baskı altına almaya çalışarak (hakemi çok net bir şekilde aldılar) yenmek için tüm stad uğraştılar. Fakat Aslan yürekli teknik kadromuz oyuncularımız karekterini ortaya koydu ve tüm oyun bozuldu.Sizden ricam tüm Zonguldaklılar çoluk' çocuk demeden 05/10/2024 Cumartesi sahamızda oynayacağımız Kırıkkale maçında tüm stadı doldurmanız ve gerçek Zonguldakspor’u tüm Türkiye’ye göstermeniz Saygılarımla "

Muhabir: Ercan Aygün