İhtiyaç sahibi engellilerin 62 tane tekerlekli sandalye ihtiyacı olduğunu ve bunu karşılamakta zorlandıklarını belirten Hüseyin Şirin, yardımsever vatandaşlardan destek bekledi. 
Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi olarak ilimizde 1995 yılından beri engellilere yönelik Kamu Yararına çalışan dernek statüsünde İlimizde faaliyet göstermekteyiz. 
Engellilerin ihtiyaç duyduğu başta manuel tekerlekli sandalye olmak kaydıyla koltuk altı ve dirsek destekli koltuk değneği , yürüteç , ortopedik yatak , görme engelliler için baston v.b gibi medikal malzemeleri ihtiyaç sahiplerine talepleri doğrultusunda siz hayırseverlerin destekleri ile veriyoruz.                                       
Bu gün itibarı ile derneğimizden tekerlekli sandalye talebi çok fazla olmasından dolayı temin etmekte çok zorlanıyoruz.  
Tekerlekli Sandalye bekleyen ihtiyaç sahibi Engelli sayımız 62 kişidir.                               İlimizde bulunan hayırseverlerin ihtiyaç sahibi engellilerin bu tekerlekli sandalye taleplerini karşılıyabilmemiz için desteklerini bekliyoruz” ifadelerine yer verdi. 
 

Muhabir: Neriman Dengiz