U17 Bölgesel Gelişim Ligi'nde normal sezonu grubunda ikinci sırada tamamlayarak  Play-Off’a yükselen  Zonguldak Kömürspor’un  çeyrek finaldeki rakibi belli oldu.
Kırımızı-Lacivertli  gençler yarın Ankara’da oynanacak olan çeyrek filan müsabakasında  Yomraspor ile  karşılaşacak. 26 Nisan Çarşamba günü  Pursaklar stadyumunda Yomraspor ile karşılaşacak olan Zonguldak Kömürspor takımı müsabaka için takım otobüsü ile Ankara’ya gitti.
HEDEF İLK 4   
Rakiplerini eleyerek ilk 8’e kalmak amacında olduklarını belirten Zonguldak Kömürspor alt yapı antrenörü  Oğuzhan Akman, şu bilgileri verdi; ”Akademi liginde  normal sezonu grubumuzda 2. sırada tamamlayarak Türkiye geleninde ilk 16’ya kaldık. Alt yapılar kategorisinde uzun bir aradan sonra böyle bir başarı yakaladık.Çeyrek final maçında Çarşamba günü Ankara’da Yomraspor ile karşılaşacağız. Bu maçı  alırsak Düzcespor ile Karşıyaka takımları arasında oynanacak  maçın galibi ile karşılaşacağız. Hedefimiz ilk 4 takım arasında yerimizi alarak  kalarak Antalya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası  finallerine katılmaktır” dedi.
Haber: Ercan Aygün

Editör: Oğulcan Öz