Zonguldakspor'un gurbetteki sesi Gurbetçi Elmaslar Taraftar Topluluğu örnek bir davranış sergiledi.

Zonguldakspor FK'nın açtığı üyelik sistemine ilk onlar müracaat ederek işlemlerini başlattı. Aidat ücretlerini yatırdılar.

Derneğin kurucu eski Başkanı Ferdi Dağcı, Grup Başkanı  Cemil Akgün, Başkan Yardımcısı Fethi Yüksel Zonguldakspor FK'ya üyelik işlemlerini başlattı.
KAMUOYUNUN  DİKKATİNE !
Gurbetçi Elmaslar Taraftar Grubundan yapılan açıklamada şu bilgiler verildi;
"Kamuoyunun dikkatine!
Öncelikle yeni yönetime ve Harun Demir Başkanımıza tekrardan başarılar dileriz. Şeffaf yönetim anlayışıyla çıktıkları yol herkesin takdirini ve güvenini kazanmıştır . 
Bu sene başlatılan üyelik projesine destek sağlamak amacıyla kurucu eski Başkanımız Ferdi Dağcı , Grup Başkanımız ve yardımcımız Cemil Akgün ve Fethi Yüksel Zonguldakspor FK'ya üyelik işlemlerini başlatmış, ödemelerini yapmışlardır. Üyelik konusunda daha fazlasını yapmak ve  üye  kazandırmak için elimizden geleni yapacağımızı tüm kamuoyuna belirtmek isteriz .
Bizler gurbette dahi olsak her zaman kalbi Zonguldakspor  için atan insanlarız .
Vira Bismillah diyoruz  ve herkesi üye olmak için sahneye davet ediyoruz"
Öte yandan sosyal paylaşım hesabında Gurbetçi Elmaslar grubunun yaptığı bu açıklamayı paylaşan Zonguldakspor FK Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, örnek davranışı takdir ederek Gurbetçi Elmaslar Grubuna teşekkür etti.

Muhabir: Ercan Aygün