Noter Kurası sonucu belirlenen asil ve yedek adayların tamamından 20/05/2024- 24/05/2024 tarihleri arasında istenilen belgeleri elden Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu, Yayla Mah. Kapuz Cad. Bina No:25 Tepebaşı / ZONGULDAK adresinde bulunan Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü  Personel Şube Müdürlüğüne teslim etmeleri istenilmişti.
Noter Kura sonrasında asil olarak belirlenen adayların zamanında evrak teslim etmemesi, eksik evrak teslim etmesi veya şartlarının tutmaması gibi sebeplerden dolayı yine kura sonucu belirlenen yedek adaylardan evrak teslim eden ve şartları tutanlar kura sıralamalarına göre sözlü ve uygulamalı sınava katılacaklar kesin listesine dahil edildi.
Bu doğrultuda engelli adaylar için sözlü, eski hükümlü adaylar için ise sözlü ve uygulamalı sınava girecek adayların kesin açıklanmış olup, Karabük iline alınacak olan engelli adaylar için sözlü sınav 04/06/2024 tarihinde saat:10.00'da Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu, Yayla Mah. Kapuz Cad. Bina No:25 Tepebaşı / ZONGULDAK adresinde, Zonguldak iline alınacak olan eski hükümlü adaylar için yapılacak olan sözlü ve uygulamalı sınav ise 
05/06/2024 tarihinde saat 10.00'da Üçburgu caddesi Gökçebey Orman Fidanlık Müdürlüğü adresinde yapılacak.

Adayların sınava gelirken yanlarında; TC kimlik numaralı, fotoğraflı ve onaylı kimlik belgelerini (Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport) hazır bulundurmaları gerekiyor.
Sınava gireceklerini size şöyle;

Kaynak: Haber Merkezi