Zonguldakspor’un isim hakkının devir işlemleri bugün resmen gerçekleştirildi. 2016 yılında zamanın Kulüp Başkanı İsmail Recai Şanlı tarafından alınan isim hakkı bugün itibari ile Zonguldakspor FK yönetim kuruluna resmen  devredildi.
İMZALAR NOTERDE ATILDI
İsim devir işlemleri bugün Noter huzurunda resmen yapıldı.
Eski Başkan İsmail Recai Şanlı tarafından, kulübün  isim hakkını Zonguldakspor FK A.Ş Başkanı  Hakan Hürfikir ile  Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk’ün hazır bulunduğu törende resmi imzalar atılarak devir işlemleri yapıldı.
Zonguldakspor ismini bundan sonra başka hiç kimse kullanamayacak.Bu isimle  Sosyal Medya üzerinden  hesap açılamayacak. Kulüp ürünleri satılamayacak. Bunların tüm  hakkı sadece Zonguldakspor FK’da olacak. Bu durum Kulübün kurumsallaşması  adına  attığı  adamlar için  önemli bir  gelişme olarak  görülüyor
ZONGULDAKSPOR FK’DAN  AÇIKLAMA GELDİ
Zonguldakspor Futbol Kulübü A.Ş tarafından duyurulan gelişme ile şu bilgiler verildi. “
İsim Hakkı Tescili Resmi Olarak Kulübümüze devredilmiştir.
Türkiye Patent ve Marka Kurumu onayı doğrultusunda, 2016 tarihinden bu yana 10 yıl süreyle eski Kulüp Başkanlarımızdan İsmail Recai Şanlı’ya ait olan “Zonguldakspor” isim hakkı ve marka tescili, bugün Sayın  İsmail Recai Şanlı, tarafından Sportif A.Ş Başkanımız Hakan Hürfikir ve Basın Sözcümüz Şükrü Öztürk’ün katılımıyla birlikte noterde atılanlar imzaların ardından resmi olarak kulübümüze devredilmiştir. 
Sayın  İsmail Recai Şanlı’ya, yönetimimize duyduğu güven ve bu onurlu davranışı için kulübümüz ve camiamız adına teşekkür ederiz.
Yeni bir yapılanma ve şeffaf bir anlayış prensibi ile yola çıkan  Kulübümüz bu yolda önemli adımlar  atmaya  devam edecektir. Hedefimiz  Zonguldakspor’un marka değerini yükseltmek ve tamamen kurumsal bir yapıya  kavuşturmaktır. Bu hedefte çalışmalarımız devam edecektir.”
TAKIMIN SON DURUMU  NASIL
Harun Demir Başkanlığında yeni bir oluşuma giden Zonguldakspor yönetimi kurduğu takım ile  sezona iyi bir başlangıç yaptı. Ligde oynadığı  5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Geride kalan 5 maçta topladığı 13 puanla  üçüncü basamakta yer alarak iddialı bir takım olduğunu gösterdi. Başarı  geldikçe takıma destek arttı. Her maçta bir önceki haftaya göre daha fazla   taraftar maça gelerek takımı desteklemeye başladı. Yeni bir imaj ve hava ile lige başlayan Zonguldakspor’dan taraftarlar bu sene umutlu. Beklenti büyük."
254Bb134 A570 4E42 97Cb 00B5D848A283

Muhabir: Ercan Aygün