AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş ile birlikte Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Zonguldak Şubesi'nin haftalık Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. 
Gerçekleştirilen toplantıda konuşma yapan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, kurulmasının ardından il ve ilçe ekonomisine katkı sağlamak için çalışmalara imza atan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Yapılan girişimleri yakından takip ettiğini de dile getiren Milletvekili Saffet Bozkurt " Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş ve Partimizin Kdz. Ereğli İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Zonguldak Şubesi'nin haftalık Yönetim Kurulu toplantısına katıldık. Bölge ekonomisine katkıda bulunmak, yeni iş sahaları açarak istihdamı arttırmak adına gösterilen çabaları yakından görmek bizler için büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Dernek Başkanı Sayın Özgür Erdoğan ve kıymetli yönetim kurulu üyeleriyle, bölgenin geleceğine ışık tutacak projeler üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Birlikte hareket ederek, şehrimizin potansiyelini en üst seviyeye taşımak; bu iş birliği ve dayanışma ruhuyla yarınlara daha güvenle bakmamızı sağlayacaktır"
AK Parti Milletvekili Saffet Bozkurt’un ardından söz alan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Zonguldak Şube başkanı Özgür Erdoğan, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt’a teşekkür ederken, ASKON olarak bölge ekonomisine katk8 sağlamak amacıyla çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi