Nesine  3. Lig 4. grupta dördüncü hafta mücadelesinde zorlu maçlar var. Kırmızı - Lacivertli temsilcimiz Zonguldakspor  FK deplasmanda Akedaş Epsaş Kahramanmaraş İstiklalspor ile  karşılaşacak.

İlk 3 maçını kazanarak iyi bir başlangıç yapan Can Güven ve öğrencilerinde hedef yine 3 puan olurken gözler maç saatine çevrildi. 

PEKİ AKEDAŞ EPSAŞ KAHRAMANMARAŞ İSTİKLALSPOR - ZONGULDAKSPOR FK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA YAYINLANACAK ?

 İşte, mücadeleye ilişkin detaylar haberin devamında.

Zonguldakspor'un pazar günkü rakibi Akedaş Epsaş Kahramanmaraş İstiklalspor ilk 3 maçını kazanarak lige iyi bir başlangıç yaptı ve 9 puan  topladı. 29 Eylül Pazar günü  kendi sahasında Zonguldakspor FK ile oynanacagı maçtan galibiyetlerle  ayrılarak zirve iddiasını devam ettirmeyi hedefliyor. Zonguldakspor  FK ise ilk maçında Kayseri temsilcisi Erciyes 38 FK'yı 2-0, İkinci maçında  ise  deplasmanda
Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş'yi 2-0, üçüncü maçında ise kendi sahasında Kolibri Ağrı 1970 sporu aynı skorla 2-0  gelerek sezona güzel bir başlangıç yaptı. 
9 puanı bulunan Zonguldakspor FK pazar günü  oynayacağı Akedaş Epsaş Kahramanmaraş İstiklalspor maçından kazanarak yoluna devam etmek istiyor.

AKEDAŞ EPSAŞ KAHRAMANMARAŞ İSTİKLALSPOR - ZONGULDAKSPOR FK  MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA YAYINLANACAK ?

Maça gidemeyecek olan taraftarlar ve Gurbetçiler  karşılaşmayı nereden izleyeceklerini merak ediyorlar. Sosyal medya arama motorları üzerinden;
Akedaş Epsaş Kahramanmaraş İstiklalspor- Zonguldakspor FK maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Akedaş Epsaş Kahramanmaraş İstiklalspor-
Zonguldakspor maçının canlı yayını var mı ? 
Akedaş Epsaş Kahramanmaraş İstiklalspor-

Zonguldakspor FK maçı  nereden izlenir?
gibi soruların cevabını bulmaya çalışıyorlar.
İŞTE MAÇIN CANLI  YAYINLANACAĞI KANAL 
Nesine 3.lig 4.grupta dördüncü  haftasında 
Akedaş Epsaş Kahramanmaraş İstiklalspor ile Zonguldakspor takımları arasındaki  müsabaka 
29 Eylül Pazar günü 
Kahramanmaraş 1 nolu sentetik sağda saat 15.00’da başlayacak.
 Müsabaka Kahramanmaraş Aksu TV'den  canlı olarak yayınlanmayacak.
ÇOK KRİTİK BİR MAÇ 
Nesine 3. Lig 4. grupta çok önemli bir maç oynanacak. ilk 3 maçını kazanarak averajla zirvede yer alan Kahramanmaraş temsilcisi ile Zonguldak temsilcisi zorlu bir mücadeleye girişecek.29 Eylül pazar günü oynanacak müsabakayı kazanacak olan takım grupta liderlik koltuğunu eline geçirecek.
Zonguldakspor FK teknik direktörü Can Hoca her maça olduğu gibi bu müsabakaya da kazanmak için çıkacaklarını ifade ederek karşılaşmanın çok zorlu geçeceğini belirtti. Öte yandan bu gece yola çıkacak olan bir gruplama ile spor taraftarı da yarınki maçta takımlarını yalnız bırakmayacaklar.
 

Muhabir: Ercan Aygün