Başkan Altun, "En çok önem verdiğimiz konular her daim altyapı olmuştur. Vatandaşlarımızın temiz kullanımı anlamında büyük çalışmalarımız oldu. Vatandaşlarımızın kanalizasyon giderlerinin bağlanması anlamında çok fazla çalışmamız oldu" dedi.

Kilimli'de 9 Mahallede ki hemşehrilerinin çok daha rahat hayat sürmelerini, vakit geçirmelerini, evlerine rahat gidebilmeleri, huzurla gidebilmeleri, çarşıda çok daha temiz bir şekilde dolaşmaları, aydınlık bir şekilde, ferah bir şekilde dolaşmaları, parklarda gönüllerince eğlenmeleri için gerçekten güzel çalışmalar yaptıklatımı ifade eden Başkan Kamil Altun şunları kaydetti:

''ALTYAPI VE DOĞALGAZDA BÜYÜK HAMLELER YAPTIK''

"Artık 57.ayımızı tamamlayıp 58.ayımıza giriyoruz görev süremizin tamamı dolu dolu, hizmet dolu. Kilimli'mizde biz 9 Mahalhlemizde ki hemşehrilerimizin çok daha rahat hayat sürmelerini, yaşam sürmelerini, vakit geçirmelerini, evlerine rahat gidebilmeleri, huzurla gidebilmeleri, çarşıda çok daha temiz bir şekilde dolaşmaları, aydınlık bir şekilde, ferah bir şekilde dolaşmaları, parklarımız gönüllerince eğlenmeleri için gerçekten güzel çalışmalar yaptığımıza inanıyoruz. En çok önem verdiğimiz konular her daim altyapı olmuştur. Vatandaşlarımızın temiz kullanımı anlamında büyük çalışmalarımız oldu. Vatandaşlarımızın kanalizasyon giderlerinin bağlanması anlamında çok fazla çalışmamız oldu. Bunun en önemli noktalarından bir tanesi tüm mahallelerimize, tüm sokaklarımıza en ücra köşeye bile doğalgazımızın gelebilmesidir, Vatandaşlarımızın doğalgaz hizmetinden, temizliğinden ekonomi durumundan yararlanabilmesi için çok büyük çalışmalarımız oldu. Özverili çalışmalarımız oldu. 

''ŞEHRİMİZİN YÜZDE 99'U ASFALTA KAVUŞTU''

Bugün geldiğimiz noktaya baktığımızda şehrimizin yüzde 99'u asfalta kavuşmuş durumda. Bu anlamda şehrimizin her noktasına asfaltın bir an önce gelmesi noktasında çok çalışma yaptığımız için mahallelerimizde, sokaklarımızda kısmi sıkıntılar var. Tabii bu kısmi sıkıntılarımızı da en hızlı şekilde çözmeye çalışıyoruz. Tamamen deforme olmuş mahalle ve sokaklarımızda. Yeni kilitli parke çalışmalarımızı yapıyoruz. tadilat, tamiratla geçebilecek  sokaklarımızda, mahallelerimizde de çok hızlı bir şekilde betonlama ve kilitli parke çalışması yapıyoruz. inşallah en kısa zamanda tamamlayıp kışa tamamen girmeden kar yağışlarına denk gelmeden bu çalışmalarımızı tamamlayıp vatandaşlarımızın rahat, huzurlu bir şekilde yaşamlarını sürdürmelerini, idame etmelerini sağlamak ibtiyoruz.

''BİZ SEÇİM VAR DİYE DEĞİL. BU MEMLEKETİN HİZMETE İHTİYACI OLDUĞU İÇİN TÜM KENTLERDE NE VARSA KİLİMLİ'MİZDE OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ, ÇALIŞMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ''

En büyük hedefimiz, en büyük amacımız tüm mahallelerimizde, 9 mahallemizde de eksiklerimizi hızla tamamlamaya çalışıyoruz. Biz tabii ki seçim var diye değil, göreve geldiğimiz ilk günden beri bu şehri hizmet huzur kenti olması için, ilçe olduğunu hissettirebilmek için tüm ekibimizle, tüm belediye çalışanlarımıza, tüm belediye meclis üyelerimizle beraber var gücümüzle tüm teşkilatlarımızla çalışıyoruz. Çok şükür bugünlerde o sıkı çalışmamızın meyvesini  yediğimizi düşünüyorum. Her zaman söyledim. Her daim söyledim. Biz seçim var diye çalışma değil. Bu memleketin hizmete ihtiyacı olduğu için tüm kentlerde ne varsa Kilimi'mizde olması için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.
 

''KARADON'DAN GELİK'E KADAR ELEKTRİK HATLARI YER ALTINA ALINDI''

Asfalt, Karadon üçyol ağzında asfalt çalışması tamamlandı.
Karadon Mahallesi mevkimizde Damarlı Mahallesi ve Gelik'e kadar Gelik beldemize kadar ulaşan doğal gaz çalışması ve elektrik hatlarının yere yer altına alınması çalışması oldu. Bunlar çok büyük bir çalışma, çok özveri gerektiren bir çalışma.
Kilimlili hemşehrilerim. Hem geçen kışı hem de önceki kışı unutmamışlardır diye umuyorum. Maalesef elektrik hatlarınız dışarıdan havadan gitmesi sebebiyle aşırı kar yağışları, ağaçların kablolara devrilmesi veya heyelan meydana gelmesiyle aydınlatma dile Elektrik ileten direklerimiz devrilmiş ve bir haftaya varan elektrik kesintileri, sıkıntıları yaşamışlardı. inşallah bu elektrik hatlarının yer altına alınmasıyla beraber bu kış inşallah böyle bir sıkıntı çekmeyeceğiz. 

''MUAYENE İSTASYONUNDAN BAŞLAYIP GELİK'E KADAR ASFALT, TADİLAT İŞLEMLERİMİZE BAŞLADIK''

4-5  ay bu altyapı çalışmalarının olması sebebiyle biz çektik. Ancak tabiri caizse belediyesitesi, üç yol ağzı mevkiinden başlayıp muayene istasyonuna kadar çok nezih, çok kaliteli asfaltımızı sermiş olduk. 
Artık hemşehrilerimiz bu mevkide çok rahat bir şekilde şey  araçlarını sürüyorlar. Şu anda da dünden itibaren de muayene istasyonundan başlayıp Gelik'e kadar asfalt, tadilat işlemlerimize başladık. 15 iş gününü düşünüyoruz. 15 gün içerisinde burayı da tamamlayıp inşallah seneye de bu mevkide tamamen asfaltlama işlemini gerçekleştirmiş olacağız"

Kaynak: Ercan Demir