Kamu-Sen ayırmadan ayrıştırmadan ve bölmeden kamu çalışanlarının yükselen sesi oldu diyen Şahin Ören, yaptığı açıklamada şunları söyledi ; 

“Türk Memur Sendikacılığının amiral gemisi Türkiye Kamu Sen 32 yaşına bastı. Türk milletine, tüm kamu çalışanlarına hayırlı olsun inşallah. Bizim sevdamız, bizim ilkemiz, önce ülkemiz, Türkiye sevdamız, ekmek için kavgamız, sloganlarıyla mücadele yapmaya başlayan Kamu-Sen ayırmadan, ayrıştırmadan bölmeden 32 yıldır kamu çalışanlarının yükselen sesi oldu.
Bu anlamda geçmişine baktığımızda bir avuç vatanseverin yaktığı çoban ateşiyle bugün dev bir kuruluş haline dev bir konfederasyon haline gelen Türkiye'nin en büyük ikinci konfederasyonlarına giren Türkiye Kamu Sen, memurun mücadelesi anlamında, ekmek mücadelesi, alın teri mücadelesi anlamında büyük işlere imza attı. 
Hep ezilenden yana oldu. Hep millletten yana oldu Hep çalışandan yana oldu. Birilerinin arkasına takılıp efendim yandaş sendikacılığı yapmadı. Hep liyakattan yana oldu. Onun için bugün 32.yılı onurla Gururla kutladığımızı ifade etmek isterim. 
Tüm kamu çalışanlarına hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi. 

Kaynak: Haber Merkezi