Kadınlar Süper Liginde mücadele eden Kdz.Ereğli Belediyespor kadın futbol takımı ile Deplasmanlı Bölgesel Lig’de  mücadele eden Kdz.Ereğli Belediyespor Erkek futbol takımı, maddi imkansızlıktan dolayı bu sezon liglere katılamayacaklar.
ARMAYA SAHİP ÇIKIN

Takımın lige katılamayacak olması taraftarları tedirgin ediyor. Genç Ereğliler Tribün lideri  Burhan  Önder, ilçenin ileri gelenlerini takıma sahip çıkmaya davet ederek şu açıklamayı yaptı.
“Kdz. Ereğli Belediyespor’a bu şehirde arma sponsoru olmayan iş adamları, siyasiler. Bu şehir şampiyonluk giderken protokol’de ön saflarda yer ayırtanlar. Taraftara el sallayanlar nerdesiniz. Koskoca şehri futbolsuz mu bırakacaksınız. Biz bu armaya yağmurda karda kışta çamurlu statlarda emek verdik. Şimdi herkes sus pus olmuş. Bu şehrin Sanayi Odası Başkanı, Oda Başkanları,  bu şehrin siyasileri, bu şehrin önde gelen iş adamları, bu şehrin armasının yok olmasından utanmıyormusunuz. Taraftar olarak kulüp adına hesap açılsın. Kampanya başlatalım biz armayı yaşatırız. Ama Sizlerde Protokolde  ön sandalyede yer var mı diye sorarsınız yazık vallahi yazık. Zaman daraldı koskoca Ereğli Belediyespor yok oluyor. Bu şehrin çocuklarını futbolsuz bırakmayın. Gün birlik günü saygılarımla. 
Genç  Ereğliler Taraftar Grubu”

Kaynak: Haber Merkezi