Zonguldak'ın turizm değeri aile ve çocukların uğrak noktası, Zonguldak Belediyesi tarafından yönetilen Kapuz Plajı'nda dün akşam saatlerinde meydana gelen silahlı çatışmada 2 kişi vurularak hastaneye kaldırıldı.

İddiaya ve olayı yakinen takip eden vatandaşların ifadelerine göre, H. G. ve M.K. isimli şahıslar kendilerine eşlik eden kadınlarla Kapuz Plajı'nda alkol tüketmeye başladı.

Alkolün dozunu kaçıran kadınlı erkekli grubunun bol sesli ve kahkahalı sohbetinde küfürler havada uçuştu.  Yaşanılanlara istinaden grubu uyarmak üzere bölgeye giden Kapuz Plajı Müdürü A.B., H.G. ve M.K. tarafından küfür ve tehditlere maruz kaldı.  H.G.. ve M.K. isimli şahıslar sinirlerine hakim olamayınca A.B.'ye saldırıda bulundu. Gözü dönmüş ikiliden kendini korumak istediği öne sürülen A.B., iki şahsı da silahıyla vurarak yaraladı. 

KAPUZ PLAJI'NA GİRİŞLER YASAKLANACAK MI?

Neredeyse her gün ayrı bir kavganın çıktığı, alkol ve uyuşturucu kullanan şahısların cirit attığı, güvenlik önlemlerinin "sıfır" seviyede olduğu Kapuz Plajı'nda dün gece yaşanan olay, başkan Tahsin Erdem'in de son damlası oldu. Başkan Erdem'in, akşam belirli bir saatten sonra Kapuz Plajı'na girişleri yasaklayacağı da edinilen bilgiler arasında yer aldı. Konuyla ilgili geniş kapsamlı çalışmaların ivedi bir şekilde yapılacağı öğrenildi.

Kaynak: Haber Merkezi