— ÖZEL HABER — 

Zonguldak Belediyesi Kapuz Plaj ücretlerine %300 zam yaptı. Yeni tarifeye göre giriş, şezlong ve kabin fiyatları 30 lira oldu. 
Sabah erken saatlerde açılıp, akşam geç saatlere kadar Zonguldak’lı vatandaşlara hizmet veren Kapuz Plajı, binlerce insanı ağırlamaya devam ediyor. 
Akşam saatlerinde plajda uygulanan ilaçlama ve temizleme çalışması bazı vatandaşların tepkisine sebep oldu. 
Vatandaşlar yapılan uygulamayı beğenirken, erken saatte plajdan ayrılmak istemediklerini dile getiriyorlar. 

“KAPUZ PLAJI’NDA SAAT UYGULAMASI OLMASIN” 

Zonguldak şartlarında gidilecek plaj olmadığını belirten vatandaşlar, deniz keyiflerinin yarıda kalmasını istemediklerini belirterek yaptıkları açıklamada ; Kapuz Plajı’nda her şeye zam geldi. Zam geldikten sonra deniz de temizlendi plajda temizleniyor. Yapılan çalışmayı takdir ile karşılıyoruz. Fakat akşam vakit geçirmek için geldiğimizde saat 22.00’da anons yapılarak plajdan çıkmamız isteniyor. Fakat bazı vatandaşlar çıkmıyor. Yani özetle içeride tanıdığı olan kalıyor tanıdığı olmayan çıkıyor. Gözlemimiz bu yönde umarız yaşanan olay bu şekilde değildir. Ayrıca yaşanan kavga olaylarına çözüm bulunursa seviniriz. Buraya herkes ailesi, arkadaşı ile geliyor. Güvenlik tedbirleri artırılsın. Zonguldak Belediye Başkanımız Sayın Tahsin Erdem’in bu konu ile yakından ilgileneceğini ve gerekeni yapacağını düşünüyoruz” ifadelerine yer verdiler. 

Muhabir: Neriman Dengiz