Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Sevimli kedimiz Boncuk, Hükümet Konağı Postane Sokak’tan kayboldu. Boncuk’un kaybolması, ailemizde büyük bir üzüntü yarattı. üç yaşında, tüyleri beyaz ve kahverengi lekeli, oldukça oyuncu ve sevecen bir kedi. Boncuk’un kaybolduğundan beri evimizde eksikliği hissediliyor. Ailemizin neşesi ve sevgilisi olan Boncuk, her gün bizimle vakit geçiriyor, çocuklarımızla oyun oynuyor ve tüm mahalle sakinleri tarafından tanınıyor.

Kedimizin kaybolduğu günden beri, çevredeki her yeri aradık fakat kendisine henüz ulaşamadık. Boncuk’un kaybolmuş olması, hem bizi hem de çevremizdekileri endişelendiriyor. Eğer Boncuk’u gören, bilen ya da kedimizi bulan birisi varsa, lütfen bizimle iletişime geçsin.

Ayrıca, kedimizi alan birisi varsa, lütfen onu geri getirmesini rica ediyoruz. Boncuk’un evine dönmesi, ailemizin mutluluğu için çok önemli. Onu çok seviyoruz ve onun sağlıklı bir şekilde geri dönmesini istiyoruz. Boncuk’un kaybolmasının ardından yaşadığımız kaygı, onu bir an önce bulma arzusuyla daha da arttı.

İletişim: 0537 205 3369

Boncuk’un geri dönmesi için yardımlarınızı bekliyoruz. İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederiz. Unutmayın, kaybolmuş bir hayvanın geri dönmesi için sadece bir telefon kadar yakınız!"
04816Df2 85Cb 43B8 A480 0719D8D4D105

Kaynak: Haber Merkezi