Zonguldak Belediyesi tarafından sahil bandına kurulan Kent Lokantası hizmete açıldı.
Lokantanın açılış törenine; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı  Deniz Yavuzyılmaz, (CHP) Zonguldak Milletvekilli Eylem Ertuğrul, 23.Dönem Zonguldak Milletvekili Harun Akın, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Bülent Tufan, 
Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Dural, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Kilimli İlçe Başkanı Şükrü Velioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu,  Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Zonguldak Şoförler Esnaf Odası Başkanı Osman Bahar, Zonguldak Eski Belediye Başkanları Muharrem Akdemir, Yüksel Aytaç, Vatan Partisi İl Başkanı Gökhan Yılmaz, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri ile davetliler katıldı. 

Açılıştan önce CHP İl Başkanı Devrim Dural,  CHP Milletvekili Eylem Ertuğrul, CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz ve Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem konuşma yaparak halka hitap ettiler. 
Konuşmalarda rantçı değil halkçı belediyecilik vurgusu yapıldı. 
Türkiye’nin bir çok ilinde olduğu gibi artık Zonguldak’ta da Kent Lokantası var denilen konuşmaları vatandaş ara ara alkış ve sloganlar ile kesti. 

Kent Lokantası'nın açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından vatandaşlar izdiham yarattı. Başına bone takıp kepçenin başına geçen Belediye Başkanı Tahsin Erdem vatandaşlara kendi elleri ile yemek ikramında bulundu. 
Zonguldak’lı vatandaşlar da Başkan Erdem’e yapmış olduğu hizmetten dolayı teşekkür ettiler. 
Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. 

Muhabir: Neriman Dengiz