Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in en önemli seçim projelerinden birisi olan 16 Eylül'de hizmete giren Kent Lokantası, sahile yakın bölgeye yapılmasından dolayı ilk yağışta hasar görmüş, hizmet verememişti. 2 gün kapalı kalan ve yapılan temizlik çalışmalarının ardından yeniden hizmete açılan Kent Lokantası’nın nereye taşınacağı merak konusu oldu. 
“KENT LOKANTASI NE ZAMAN TAŞINACAK?” 
Kent Lokantası’nın bulunduğu alanın yağmur sonrası tahrip olmasının ardından Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem açıklamada bulunarak Kent Lokantası’nın başka bir yerde hizmet vereceğini söyledi. 
Lokantanın sorunsuz hizmet verebilmesi için yer arayışlarının devam ettiğini ifade eden Erdem sürecin ne zaman tamamlanacağına dair net açıklamada bulunmadı.  
“GÖZ GÖRE GÖRE LADES OLDU” 
Üç kap yemeği 50 TL’ye yemek isteyen vatandaşlar Kent Lokantası’nda yaşanan son durum ile ilgili olarak sitemlerini dile getirdi. 
Hizmetin tam olarak yapılmasını isteyen vatandaşlar: "Zonguldak aşırı yağış alan bir cografya ve bunu Belediye Başkanı Tahsin Erdem’de belediye yetkilileri de çok iyi biliyor. 
Neden en başında kent lokantası bu bölgeye yapıldı? 
Karadeniz’in çok hırçın bir yapısı var. 
Göz göre göre lades gibi bir şey oldu.  
Sahil bandına yapıldı her yağmur yağdığında hizmet veremez hale geldi. 
Şimdi başka bir yere taşınması gündemde, yapılması aylar aldı taşınması da aylar alacak. Hizmet yapılıyor ama doğru yerde ve doğru zamanda yapılmıyor. 
Lütfen yapılan hizmetler yapılmak için yapılmasın! 
Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem lokantayı taşıyacaksa aşırı sağanak yağışlar başlamadan bir an önce girişimlerine başlasın. Mağdur olmayalım” ifadelerine yer verdiler. 

Muhabir: Neriman Dengiz