AK Parti Zonguldak 4.sıra Milletvekili Adayı Nejdet Tıskoğlu, Kilimli ilçesinde Kaymakamlık, Emniyet, kurumları ve esnafı ziyaret etti.
AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve partililer de ziyaretlerde hazır bulundu.
Kilimli'de doğup büyüyen ve gençliğinde Bölümspor'da forma giyen Nejdet Tıskaoğlu'na, Kilimlililer büyük bir teveccüh gösterdi.
Ziyaretler gün boyunca devam etti.
"KİLİMLİ'DE DOĞUP BÜYÜDÜM VE KİLİMLİ'NİN BANA SAHİP ÇIKMASINI İSTİYORUM"
Nejdet Tıskaoğlu Kilimli çocuğu olarak Kilimli halkının kendisine sahip çıkması çağrısında bulunarak şunları söyledi:
"Kilimli'de farklı duygular içerisindeyim. Kilimli'nin bende hikayesi çok farklı, çünkü çocukluğumun geçtiğimin geçtiği yerdir Kilimli. Kilimli'nin çocuğuna sahip çıkması lazım. Ben Kilimli-Bölüm'de doğdum. Tüm hikayem Kilimli de geçti. Kilimli çocuğu olarak Kilimli'nin bana sahip çıkmasını istiyorum. İnşallah 4 vekili de Ankara'ya mecliste göndereceğiz ve Cumhurbaşkanımız tekrar balkon konuşmasını yapacaktır. Ben buradan Kilimlili hemşerilerime kardeşlerime arkadaşlarıma çok selamlarımı gönderiyorum. Bana sahip çıksınlar ve Kilimli'ye büyük destekler vermek için başkanlarımla beraber büyük hizmetler için göreve talibiz. Çok çok selamlar gönderiyorum Kilimli halkına"
(Haber: Neriman Dengiz)