Alaplı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezi ve mahallelerde bulunan çöp konteynerlerinde oluşabilecek mikrolaşma ve kötü kokuyu engellemek amacıyla dezenfekte çalışmaları yapıldı. 

Yapılan özverili çalışmalar neticesinde ilçenin her köşesinde bulunan çöp konteynırları dezenfekte edilerek kötü kokular giderildi. 

Çalışmalar hakkında detaylı bilgi veren Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, özellikle yaz aylarında artan sıcaklıklarla birlikte kötü koku oluşumunu ve hastalık riskini ortadan kaldırmak için düzenli olarak dezenfekte çalışması yaptıklarını belirten Tekin, “Ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında büyük bir özveriyle çalışıyor. Halkımızın sağlığını korumak için temizlik ve hijyen çalışmalarını titizlikle yürütüyoruz. Bu kapsamda temizlik işleri ekiplerimiz kent merkezi ve mahallelerde bulunan çöp konteynerlerinde oluşabilecek mikrolaşma ve kötü kokuyu engellemek amacıyla dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. Oluşturduğumuz ekip belirli günlerde çöp konteynırlarını yıkayarak dezenfekte yapıyor. Halkımızın sağlığı ve çevre temizliği bizim için son derece önemlidir.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi