Gökçebey Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından bu yıl birincisi düzenlenen  ve Geleneksel  hale getirilecek olan  Mahalleler ve Köyler Arası Futbol Turnuvası, büyük bir heyecan ve coşku içinde tamamlandı. 
Turnuva, Gökçebey Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ev sahipliğinde ilçe müdürlüğü personelinin de katkılarıyla gerçekleştirildi. Turnuvaya İstasyon Mahallesi, Çarşı içi Mahallesi, Gaziler Köyü, Veyisoğlu Köyü, Namazgah Köyü, Onmayıs Mahallesi, Yeni Mahalle, Karapınar Köyü, Çay Mahallesi, Dağdemirciler Köyü ve Örmeci Köyü olmak üzere 11 takım katıldı.
 Gökçebey Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Vekili Cemil Aydoğdu, Gökçebey mahalle ve köy muhtarları ve Gençlik Hizmetleri Memuru Samet Zengin’in katkıları ile gerçekleştirilen turnuva büyük ilgi gördü. Gökçebey Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Vekili Cemil Aydoğdu turnuvayı her yıl düzenleyerek geleneksel hale getireceklerini belirtti.
FİNALDE ŞAMPİYON İSTASYON MAHALLESİ
Turnuvanın Final maçında İstasyon Mahallesi ile Örmeci Köyü karşı karşıya geldi. Normal süresi 2-2 eşitlikle tamamlanan maç, seri penaltı atışlarına taşındı. Penaltı atışlarında 4-3 üstünlük sağlayan İstasyon Mahallesi, turnuvanın şampiyonu oldu. Örmeci Köyü ise turnuvayı ikinci sırada tamamladı.
Çarşı içi Mahallesi Üçüncü Oldu
Turnuva sonunda  Gökçebey Kaymakamı Musa Türkmen, Gökçebey Belediye Başkanı Sayın Vedat Öztürk’in  katılımı ile  düzenlenen törenle  katılımcılara kupa ve madalyaları verildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ