Düzenlenen etkinlikte katılım yoğun oldu.  Zonguldak Kültür ve Sanat Derneği üyeleri  yeni yıla birlik ve beraberlik içinde merhaba dediler ve hep birlikte stres attılar eğlendiler. Yaman Restorant'ta düzenlenen etkinlikte konuşan Zonguldak Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Sunar Arslan  yeni yılda dernek olarak tiyatro konserve kurs gibi etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini belirterek şunları söyledi:

2023 YILINI DOLU DOLU GEÇİRDİK, BİRBİRİNDEN DEĞERLİ ETKİNLİKLER YAPTIK

Ben Zonguldak Kültür, Sanat ve Derneği başkanı olarak görev yapmaktayım. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu laik, demokratik Cumhuriyetimizin ilk vilayeti, emeğin başkentinde faaliyet gösteren Zonguldak Kültür ve Sanat Derneği olarak yeni yılın ilk etkinliğinde birlik ve beraberlik gecesinde huzurlarınızda olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Birbirinden güzel konserler yaptık. Dernek mimarımız, yönetmenimiz Sayın Mustafa Kömürcü hocamıza ve koristlerimize huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum.
Bu akşam burada bu etkinliği yapmamızda bizlere destek olan siz değerli üyelerimize teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuza, müzisyenlerimize, kocaman bir alkış istiyorum.. İyi eğlenceler diliyorum. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum

YOLCULAR ADLI TİYATRO OYUNUMUZ MAYIS AYINDA SEYİRCİSİYLE BULUŞACAK

Yolcular adlı tiyatro oyunumuz Mayıs ayında seyircisiyle karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

TSM VE THM KONSERLERİ VERECEĞİZ

Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği konser çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 

DİKSİYON KURSU DEVAM EDİYOR

Derneğimizin çatısı altında  diksiyon kursumuz devam etmektedir. 

8 ŞUBAT'TA DERNEĞİMİZİN YILDÖNÜMÜNÜ KUTLAYACAĞIZ

8 Şubat'ta derneğimizin  yıl dönümü var ve siz değerli üyelerimizin önerilerini bekliyoruz"

Kaynak: Ercan Demir