Deplasmanda Bölgesel Amatör lig 5. grupta mücadele edecek olan Kdz. Ereğli Belediyespor'da  kongre gerçekleştirildi.
Atatürk Kültür Merkezi Dr.Dündar Güçeri Etkinlik Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleşen kongreye tek liste ile gidildi.
Yapılan konuşmalar başlayan ve gündem maddelerinin görüsülmesi  ile devam edilen kongrede daha sonra oylamaya geçildi.
 Tek liste ile gidilen kongrede  Kulüp Başkanlığına Belediye Başkanı Halil Posbıyık yeniden seçilirken 2. Başkan Başkanlığına ise Akın Katı getirildi.
YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU 
Tek liste ile ilgili kongrede yönetim şu şekilde oluştu:

Muhammet Aydın, Ceyhun Şen, Tuğberk Posbıyık, Nurullah Özdemir, Sönmez Düzgün, Kadir Tekin, Çetin Yiğit, Gökhan Günay, Özgür Keskin, Yusuf Useme Kulaksız, Civan Ömer Özkara, İlhan Okur, İbrahim İpekdal, Recep Yılmaz, Zafer Akman, Murat Günel, Oğuz Cömert, Atilla Bulak, Deniz Koca, Muhammet Ali Ateş, Halit Aydın, Koray Sivrikaya, Recep Köksal, Sabahattin Seyhan, Aykut Ateş, Orkun Dinçel.

Başkanlığa  yeniden  seçilen  Halil Posbıyık duyguları söyle dile getirdi" Bu zorlu süreçte elini taşın altına koyan Akın Katı ailesine ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Gerçekten aile olarak bu işe sahip çıkıyorlar. Tüm sıkıntılara rağmen çok güzel çalışmalar ortaya koydular. Önümüzdeki süreçte, yeni yönetim kurulu üyelerimizle birlikte çok daha başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum.”
Ereğli Belediyespor'un yeni yönetim kurulu önümüzdeki hafta yapacağı toplantıda görev dağılımı gerçekleştirecek.

Whatsapp Image 2024 09 12 At 21.05.38Whatsapp Image 2024 09 12 At 21.05.37

Kaynak: HABER MERKEZİ