Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Kürşat Yağız ile Kdz. Ereğli Şube Başkanı Ramazan Toprak Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. 
Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Kdz. Ereğlili Saadet Oruç, Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Kürşat Yağız ile Kdz. Ereğli Şube Başkanı Ramazan Toprak’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki makamında kabul etti. Oruç külliyedeki makamında kabul ettiği Yağız ve Toprak ile farklı konularda istişarelerde bulunarak, ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.
Türk Kızılayı Zonguldak İl Merkezi Başkanı Kürşat Yağız, Zonguldak İl AFAD Müdürü Ahmet Güngör ve Kdz. Ereğli Şube Başkanı Ramazan Toprak daha sonra Türk Kızılayı Genel Sekreteri Şükrü Can'ı Türk Kızılayı Genel Merkez binasında ziyaret ederek çalışmalarını ve projelerini anlattı. Başkan Yağız genel merkezinde il ve ilçe merkezlerindeki şubelere desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.
Türk Kızılayı Zonguldak İl Merkez Başkanı Kürşat Yağız ve beraberindekiler Ankara’da ayrıca Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Başkan Yardımcısı Hamza Taşdelen’i ziyaret ederek, kendisi ile istişarelerde bulundu. Başkan Yağız ziyaretlere ilişkin olarak “Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ki makamında bizleri kabul eden kıymetli hemşerimiz Sayın Saadet Oruç hanımefendiye öncelikle nazik kabulleri için çok teşekkür ederiz. Bölgemiz için çok faydalı olacak verimli bir sohbet yaptık. Daha sonra Ankara’da Türk Kızılayı Genel Merkezimizde kıymetli büyüğümüz Genel Sekreterimiz Şükrü Can beyefendiyi ziyaret ettik. Kendilerine çalışmalarımızı ve bundan sonra yapmayı planladığımız çalışmaları sunduk, tavsiyelerini aldık. Kıymetli büyüğümüze nazik kabulleri için çok teşekkür ediyorum. Ankara’da ayrıca Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Başkan Yardımcısı Hamza Taşdelen beyefendiyi ziyaret ettik. Bu ziyaretimizde oldukça verimli geçti. Sayın Taşdelen’e nazik kabulleri ve güzel ağırlamalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi