Zonguldak'ta özellikle yaz aylarında vatandaşların temiz hava almak ve gezmek için tercih noktalarından biri olan liman arkası mevkii yine hareketli günlerini yaşıyor.
Vatandaşlar adliye binası önünden limanın arkasına gidip bir tur attıktan sonra tüneli kullanarak Fener bölgesine çıkıyorlar.
DUVAR YIKILABİLİR

Liman arkası geçtiğimiz Kasım ayında yaşanan fırtına felaketi nedeniyle Karadeniz oluşan dev dalgaların vurmasıyla büyük hasar gördü. Liman arkasından Fener'e çıkan tünele giden yolda devasa çukurlar oluştu. Dalgalar istinat duvarının altını uydu. Vatandaşlar ise yıkılma riski ile karşı karşıya bulunan duvarın hemen dibinden geçerek tünele ulaşmaya çalışıyorlar.
Ekipler  o bölgede çalışma başlattı. Önce bozuk olan yolu yapan ekipler küçük  iş  makinesi yardımıyla istinat duvarının altını sağlamlaştırmaya çalışıyor. Vatandaşların rahat geçmelerini sağlamak için çalışma yürütüyorlar.
FIRTINADA  YİNE  HASAR GÖREBİLİR 
Çalışmaları izleyen vatandaşlar Karadeniz'den gelen dalgaları engellemek için büyük taşlardan Dalgakıran yapılmadıkça yol dolgusunda kullanılan toprak ve kumA dalgalar tarafından yine hasar vereceğini ifade ettiler

Muhabir: Ercan Aygün