Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü Engelli İşçi Alımı Sözlü ve Uygulamalı Sınava Katılacakların Kesin Listesinin İlanı yayınlandı.
Sözlü ve uygulamalı sınava girecek adayların kesin listesi belirtilmiş olup, sözlü ve uygulamalı sınav; Bartın ve Karabük illeri için 27.04.2023 Perşembe günü saat 10:00' da, Zonguldak ili için 28.04.2023 Cuma günü saat 10:00' da Yayla Mahallesi Kapuz Caddesi Bina No:25   67080 Tepebaşı / ZONGULDAK adresinde bulunan Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü Ana Bina Toplantı Salonunda yapılacak.
Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Noter Kurası sonucu belirlenen asil, yedek ve öncelikli adayların tamamından 03/04/2023- 14/04/2023 tarihleri arasında istenilen belgeleri elden Yayla Mahallesi Kapuz Caddesi Bina No:25   67080 Tepebaşı / ZONGULDAK adresinde bulunan Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne teslim etmeleri istenilmişti.

Noter Kura sonrasında asil olarak belirlenen adayların zamanında evrak teslim etmemesi, eksik evrak teslim etmesi veya şartlarının tutmaması gibi sebeplerden dolayı yine kura sonucu belirlenen yedek adaylardan evrak teslim eden ve şartları tutanlar kura sıralamalarına göre sözlü ve uygulamalı sınava katılacaklar kesin listesine dahil edilmiştir.

Bu doğrultuda sözlü ve uygulamalı sınava girecek adayların kesin listesi ekte belirtilmiş olup, sözlü ve uygulamalı sınav; Bartın ve Karabük illeri için 27.04.2023 Perşembe günü saat 10:00' da, Zonguldak ili için 28.04.2023 Cuma günü saat 10:00' da Yayla Mahallesi Kapuz Caddesi Bina No:25   67080 Tepebaşı / ZONGULDAK adresinde bulunan Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü Ana Bina Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Adayların sınava gelirken yanlarında; T.C. kimlik numaralı, fotoğraflı ve onaylı kimlik belgelerini (Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport) hazır bulundurmaları gerekmektedir.
Adayların sözlü ve uygulamalı sınavda başarılı sayılabilmesi için başarı puanının en az 60 puan olması gerekir.
Belirtilen gün ve saatte sözlü ve uygulamalı sınava gelmeyen adaylar sınava alınmayacaktır.                                         
Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır' denildi.
Haber: Seda Fidan

Editör: Oğulcan Öz