Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Lütfü Şahsuvaroğlu, (GİK) üyesi Roza Kurban, Genel Başkan Danışmanı Tuğba Mızrak Demirbağ, (GİK) üyesi Teşkilat Başkan Yardımcısı 7. Bölge Başkanı İlhan Alpboğa (Karabük) İl Başkanı Oğuzhan Turhan, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ni (ZGC) ziyaret etti.

ZGC Derya Akbıyık yaptığı konuşmada, "Zafer Partisi'nin ve yöneticiliği Zonguldak'ta. Bugün bir dizi ziyaretlerde de bulundu. Sayın Genel Başkan Yardımcımıza ve heyetinize de hoş geldiniz diyorum" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Lütfü Şahsuvaroğlu'da ülke gündeminde Zonguldak aday belirleme süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve gazetecilerin gündemi ilişkin sorularını cevaplandırdı;

"FİLYOS'TA GÜBRE FABRİKASI KILIĞINDA BİR TAKIM İŞGALLER VAR"

Konuşmasında filyos'ta gübre fabrikası kılığında bir takım işgaller olduğunu iddia eden
Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Lütfü Şahsuvaroğlu şunları söyledi:

"Zonguldak'ta olmaktan Zafer Partisi Merkez Heyeti olarak kıvanç duyuyoruz.  gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ettik. Seçimlerde önemli bir Rüştünü ispat konusunda yeni kurulan partimiz başarılı oldu. Mahalli idareler seçiminde de bunu katlanarak ilerleteceğiz. Hemen her ilde adaylarımız, 1700 küsur adayımızla seçime gireceğiz. 
Ve Zonguldak'ta bulunmaktan bahtiyarız. Burası emeğin hakim olduğu bir şehir. Burada  nice canlar maden konusunda kötü yönetimler yüzünden canlarını feda ettiler. Türkiye'nin enerji kaynağı burası.

Zonguldak'ta özellikle Filyos'ta yapımı düşünülen gübre fabrikası kılığında yapılan bir takım yeni işgal projeleri var. Onlara karşıda basınla birlikte karşı koymamız lazım. Çünkü Zonguldak'ın kıyıları heba edilmemelidir.  Özellikle burada yapılmak istenen Yanlış sanayi yatırımlarının önlenmesi konusunda hatta yanlış şehirleşme konusunda sizlerle birlikte çalışmak  bizim için onurdur"

"ŞİMDİ BAKTIM ORTADA BİR UCUBE VAR VİLAYET BİNASI"

Vilayet binasını bir ucube ve beton yığın olarak değerlendiren Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Lütfü Şahsuvaroğlu şunları söyledi;

"Şimdi baktım. Ortada bir vilayet konağı var. Ucube bina.  Zonguldak'ın tam deniz kıyısında.  Zonguldak için bir medarıiftiharı bir park olması gereken bir yadigarlık olması gereken, bir anıt bahçesi olması gereken yer maalesef beton yerle doldurmuş. Buna benzer yine şehirleşme konusunda çok yanlış örnekler var. Betonlaşma burayı da almış. Dolayısıyla bu kıyılarımızı korumak bu emek yoğun olan şehrin tarihine sahip çıkmak konusunda Zafer Partisi yerel basının da arkasındadır. 

"ZONGULDAK'TA KAMUOYU YOKLAMASI YAPIYORUZ"

Zafer Partisi bütün belediyelerde, belde, ilçe, il, belediyelerinde kendi adaylarını göstereceklerini belirten Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Lütfü Şahsuvaroğlu, "Zonguldak'ta da tabii  kamuoyu yoklaması yapıyoruz. il başkanımız ve bölge başkanımızla birlikte  gerekli çalışmaları yapıyoruz. Genel merkez olarak, mahal idarelerden sorumlu arkadaşlarımız ve genel idare kurulu ve divanda değerlendireceğiz. 
Zafer Partisi son yoklamalarda, kamuoyu yoklamalarında yüzde 6'yı aşan bir oy patlaması gerçekleştirildi. Diğer partilerde büyük sıkıntılar var iktidarda ve muhalefette hemen hemen aynı sıkıntılar var ve iktidarı ve muhalefetiyle gerek sığınmacılar konusundaki entegrasyon yaklaşımları gerekse diğer anayasanın ilk 4 maddesini değiştirme konusundaki hemfikir olmaları, Zafer Partisi'ne çok önemli kıldı ifadesini kullandı.
Ziyaret çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.

Kaynak: Ercan Demir