1958 Niğde doğumlu olan Cemal Göktürk, Kozlu ilçe merkezinde Atakan Yalçın Balıkevi’nde 30 yıldır balık ustalığı yapıyor. 1979 yılında Niğde’den Zonguldak’a askerlik yapmaya gelen Cemal usta Zonguldak’ta hayatını balık ustalığı yaparak devam ettiriyor. Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda işe başlayan ardından maden ocaklarını bırakarak balıkçılığa devam eden Cemal usta,en lezzetli balıkları müşterilerine sunuyor.

"LEZZETLİ BALIĞIN PÜF NOKTALARI "
30 yıldır balık ustalığı yapan Cemal Göktürk, lezzetli balığın püf noktalarından bahsetti. Her balığı ayrı yağ ile pişirmenin önemli olduğunu vurgulayan Cemal usta,"balıkları temiz yağ ile pişirmek çok önemli, her balığın yağı ayrı olmalıdır ve kızgın yağ kullanılmalıdır. "dedi.

"SUDAN UCUZ BALIK FİYATLARI "
Sabahın erken saatlerinde limana gidip taze balık alan Cemal Usta, sudan ucuz balık fiyatlarından bahsederek herkesi lezzetli mi lezzetli balığını yemeye davet etti.Fiyatlar hakkında da bilgi veren Cemal usta,"2 kişilik mezgit salatası ile beraber 400 TL,3 kişilik mezgit salatası ile birlikte 500 TL. Tek kişilik barbun 250 TL, 2 kişilik barbun 400 TL. 2 kişilik hamsi 300 TL, tek kişilik porsiyon 200 TL. Kalamar 200 TL. Buğulama tepsi 750 TL. Tava balık,  ızgara balık ve pilakide yapılıyor.Uygun fiyatla ve taze balık yemek isteyenleri restoranımıza bekliyoruz."dedi.

(HABER:NERİMAN DENGİZ)

Editör: Göksel Çolak