Zonguldakspor’un  takım kaptanı, golcü futbolcusu Mehmet Gürkan Öztürk, şansızlığını kırarak ligdeki ilk golünü attı. Bu sezon Bartınspor ile oynanan Kupa maçında gol atan Mehmet Gürkan Öztürk, ilk 2 lig maçında ise fileleri havalandıramamıştı.
Mehmet Gürkan Öztürk Pazar günü  Ağrıspor  1970 sporla oynanan maçta  şansızlığını kırdı ve ligde de gol sevinci  yaşattı.
2019-2020, 2023-2024 ve 2024-2025 sezonu olmak üzere bu sezon  üçüncü dönem Zonguldakspor formasını giyen Mehmet Gürkan Öztürk, attığı gollerle takıma hayat veriyor.Son vuruşları net yapan, fırsatçılığını iyi kullanan  Mehmet Gürkan Öztürk kariyerinde 123 kez gol sevinci yaşadı.
BU SEZON HEDEF 15 GOL

 Bu sezon grupta takım sayısı az olduğu  belirten ve hedefinin 15 gol atmak olduğunu dile getiren Mehmet Gürkan Öztürk Ağrıspor maçından sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi;
 "Zonguldakspor’da olmaktan mutluyum. Burada geçireceğim üçüncü sezonumda inşallah Şampiyonluk yaşamak istiyorum. Ligde ilk golü atmak üçüncü haftada nasip  oldu. İnşallah devamı gelecektir. Bu sezonki hedefim 15 gol. Takım olarak çok pozisyona giriyoruz iyi mücadele ediyoruz. İnşallah bu hedefime ulaşacağım.”
KİMİN ATTIĞI  ÖNEMLİ DEĞİL YETERKİ TAKIM KAZANSIN
 Bu sezon gerek yaş statüsünden dolayı  gerekse  taktik anlayışı ve sistem nedeni ile kanatta oyuna başladığını belirten Mehmet Gürkan Öztürk, ” Hocamızın nerede görev verirse en iyi şekilde  görevimizi yapmaya çalışıyoruz.  Ağrı maçında yine kanatta oyuna başladım. Pozisyon gereği ceza sahasına girdim ve  takım arkadaşımın verdiği mükemmel pası iyi değerlendirerek ligdeki ilk golümü attım. Ama biz takım olarak çok iyi oynuyoruz ve pozisyona giriyoruz.  Geride  kalan maçlara baktığımız zaman  diğer takım arkadaşlarımızda gol  atıyor. Bu iyi bir şey, çünkü  golü bir futbolcudan beklerseniz bazen gerek şanssızlıktan gerekse başka faktörlerden dolayı gol atamıyorsunuz. Golcü bir takım olma özelliğimiz gösterdik. Kim atarsa atsın ama yeterki  takım kazansın. Ama ben sezon başı imza atarken 15 gol atacağımız belirtti. İnşallah bunu başaracağıma inanıyorum,”
SONUDA KADAR YARIŞIN İÇİNDE OLACAKLAR
Zonguldakspor’un tecrübeli takım kaptanı ve golcüsü Mehmet Gürkan Öztürk, bu sezon sonuna kadar yarışın içinde olmak için mücadele edeceklerini söyledi. Mehmet Gürkan Öztürk, bu zorlu yarışta taraftarlarından destek beklediklerini sözlerine ekledi.
 

Muhabir: Ercan Aygün