14-15 Ekim 2023 tarihlerinde oynanacak olan profesyonel ve Bölgesel Amatör Lig müsabakalarında görev yapacak hakemler Merkez Hakem Kurulu tarafından açıklandı. MHK Zonguldaklı 6 hakem ve gözlemciyi bu maçlarda görevlendirdi.
 GÖREV ALAN HAKEM VE GÖZLEMCİLER ŞUNLAR
B Klasman Gözlemcisi ve Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış, 14 Ekim Cumartesi günü saat 14:30 da Van Atatürk Stadında oynanacak olan 2.Lig Beyaz Gruptaki Vefa Group Van Spor Fk - Esenler Erokspor  arasındaki 1. ve 2. Sırada bulunan aynı puana sahip takımların önem arz eden müsabakasında Gözlemci olarak görev alacaktır.
İl Hakem Kurulu Üyesi, Bölgesel Gözlemci Mustafa Dalman, 15 Ekim Pazar günü saat 14:00 da Karabük Safranbolu İlçe Stadında oynanacak olan BAL Ligi 12.Gruptaki  Safranbolu Spor - Osmancık Belediyespor müsabakasında Gözlemci olarak görev alacaktır.
İl Hakem Kurulu Üyesi, Bölgesel Gözlemci Cenk Karka, 15 Ekim Pazar günü saat 14:00 da Düzce Çilimli İlçe Stadında oynanacak olan BAL Ligi 6.Gruptaki  Çilimli Belediyespor - Geredespor  müsabakasında Gözlemci olarak görev alacaktır.
Bölgesel Gözlemci Serkan Keleş, 15 Ekim Pazar günü saat 14:00 da Bartın Ömertepesi Sentetik Futbol Sahasında oynanacak olan BAL Ligi 12.Gruptaki  Bartınspor - Boyabat 1868 Spor müsabakasında Gözlemci olarak görev alacaktır.
C Klasman Yardımcı Hakemi Emir Kılıçarslan, 15 Ekim Pazar günü saat 14:30 da Tokat Gaziosmanpaşa Stadında oynanacak olan 3.Lig 4.Gruptaki Tokat Belediye Plevne Spor - Siirt İl Özel İdaresi Spor müsabakasında Yardımcı Hakem olarak görev alacaktır.
Bölgesel Hakem Enis AKÇA, 15 Ekim Pazar günü saat 14:00 da Ankara Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadında oynanacak olan BAL Ligi 12.Gruptaki   Sincan Belediyespor - Gölbaşı Belediye Spor müsabakasında Dördüncü Hakem olarak görev alacak.
 

Kaynak: Haber Merkezi