MHP Kilimli ilçe Başkanı  Vedat Savaş, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Bilge Lider Sayın Devlet Bahçeli  ile Türk ve Türkiye Yüzyılı vizyonu Allah'ın izniyle gerçekleştirilecek ve  yeni yüzyıl Türk Asrı olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Toplantıda Cumhuriyetimizin  kuruluşunun 100. yılı kutlandı. İlçe Başkanı Vedat Savaş yaptığı açıklamada yeni yüzyılın Türk asrı olacağını belirterek bundan kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini ifade etti.
Başkan Vedat Savaş yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Milliyetçi Hareket Partisi Kilimli İlçe Başkanlığı olarak, gelecek nesillere hür ve bağımsız bir vatan bırakmak konusunda dün olduğu gibi bu günde yarında aynı kararlıklık ve azimle çalışmaya devam edeceğiz. Demokrasiye sahip çıkarak Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza dek yaşatma kararlılığımız artarak devam edecek,  Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden yürüyerek onun bize emanet ettiği Cumhuriyeti geleceğe taşıma azmi ve kararlığımızı sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Bilge Lider Sayın Devlet Bahçeli  ile Türk ve Türkiye Yüzyılı vizyonu Allah'ın izniyle gerçekleştirilecek ve  yeni yüzyıl Türk Asrı olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bize bu cennet vatanı bırakan, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz silah arkadaşları, vatanımız için canını veren tüm  şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Mekanları cennet olsun..
Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun. 
Ne Mutlu Türk'üm diyene"
 

Kaynak: Ercan Demir