TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan şaibe iddialarıyla dolu Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili olarak Zonguldak Kömürspor yönetimi, tribün liderleriyle birlikte basın açıklaması düzenledi.

Kulüp Başkanı Salih Demir öncülüğünde düzenlenen toplantıda Başkan Demir, TFF'ye açık çağrıda bulunarak karar sürecinin uzamaması gerektiğini ifade etti.

Demir'in konuşmasının ardından tribün liderleri adına ortak açıklamalarda bulunan Miraç Balcı, küme düşülse de düşülmese de takımın arkasında her zaman duracaklarını belirterek;

"İstiyoruz ki bu maçın hakkında verilecek karar, bundan sonra Türkiye'de mağdur kalacak kulüpler için bir örnek olsun. Biz taraftarlar olarak gerekli izinler alınırsa Pazar günü saat 15:00'te Madenci Anıtı önünden büyük bir yürüyüş yapacağız. Bu yürüyüşün de belli bir ses getireceğine inanıyoruz. Diğer illerden de bize destek veriliyor, verilecek. İnşallah kısa sürede ligde kaldığımız beyan edilir, Nazilli küme düşer. Bu takım için kardeşlerimizle birlikte mücadele vermeye devam edeceğiz." dedi. 

Zonguldak Kömürspor'un canı yandı: AK Partili vekiller nerede? Zonguldak Kömürspor'un canı yandı: AK Partili vekiller nerede?

Muhabir: Ercan Aygün