Geçtiğimiz günlerde Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği’nin 9. Olağan Kongresi yapıldı. Kongrede mevcut başkan Mustafa Yorulmaz güven tazeledi. 
Mustafa Yorulmaz başkanlığında ki yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu: Cihan Köktürk, Remzi Adakoğlu, Ahmet Yelkenci ve Dulkadın Avcı. 

“BÖYLE KALABALIK GÖRMEDİM” 

Kongrede güven tazeleyen Mustafa Yorulmaz  yaptığı konuşmada şunları söyledi: 
“1996'nın 15'inde benim oğlum şehit geldi. 1997'de dernek kurduk. 1997'den beri de bu kurumun başındayım. 9.kongremizde ilk defa salon doldu, taştı. Tabii biz 20 yaşındaki çocuklarımızı vermişiz bu ülke için, o ailelerde bizi bu zamana kadar bırakmadılar. Benim de Allah nasip ederse bu seneden sonra  son zaten  öyle düşünüyorum. İyi bir insan yetiştireceğiz. Başından beri bizim yanımızda olan Av.Osman Odabaş, Eski Belediye Başkanımız Secaattin Gonca, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, CHP İl Başkanı Devrim Dural, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu ve katılan tüm konuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizim kongremize katıldılar. 
Ama şunu söyleyeyim. Hayatımda Ben böyle kalabalık bir kongre görmemiştim. 
Kongrede tekrar güven tazeledik. 
Ben görevi vermelerinden dolayı kendilerine bütün gazilerimize, şehit ailelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. 

Muhabir: Neriman Dengiz