Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Necmettin Candaş. Irak'ta Pençe kilit operasyonunda hain terör örgütü PKK tarafından yapılan saldırıda 12 tane askerimizin Şehit edildiğini belirterek, "Ulusumuzun başı sağ olsun. Allah şehitlerimizi nur içinde yatırsın. Ailelerine baş sağlığı diliyorum" dedi.

Necmettin Candaş şunları ifade etti:
''BİZİ ASLA BÖLEMEYECEKLER''

"Öncelikle ulusumuzun başı sağ olsun. Allah şehitlerimizi nur içinde yatırsın. Ailelerine baş sağlığı diliyorum. Allah Geride kalanlara uzun ömürler versin. Bu saldırı ABD ve İsrail'in oyunudur. Bizim devletimiz bizler gazilerimiz sağ oldukça bizim ülkemiz bölünemez, Şehitler ölmez, vatan bölünmez. 
Dünya bizim üzerimize geliyor ama bizim cesaretliğimizle gururunuzla bayrağımızla, dik duruşumuzla beraber dünya bize bir şey diş geçiremiyor. Bu yönden rahatız.
Devletimiz güçlüdür, intikamını alacaktır. Ve 12 tane şehidimiz ve 30 tane teröristti öldürülmüştür. Şehitlerimizi kanı kalmamıştır.
Bu ülkeyi bölemezler  ve bölemeyeveklerde.
Bizim dik duruşumuz bizim her zaman cesaretimiz hele cumhurbaşkanımızın dik duruşu karşıdakilere söz geçirmesi büyük bir vatan sevgisidir.
Şehitlerime ölen gazilerime de Allah rahmet eylesin. Allah nur içinde yattırsın. Ailelerine baş sağlığı diliyorum. Hepsine sevgilerimi saygılarımı sunuyorum .
Ayrıca bu vesileylede Gazze'deki bütün Müslümanlara Filistin'de ki bütün Müslümanlara başsağlığı diliyorum" 
 

Kaynak: Ercan Demir