Çaycuma'ya bağlı Filyos beldesinde 2 yıl önce yerine yenisi yapılmak üzere yıkılan okula hala başaramadı Filyos Belediyesi yaptığı açıklamada okul inşaatının bir an önce başlamasını istedi. Okulun yıkılmasından sonra beldede eğitim öğretim  gören yüzlerce öğrencinin mağdur olduğunu belirtilerek yetkililerden yardım istendi

İNŞAATA BİR AN ÖNCE BAŞLAYIN
Filyos Belediyesi'nden yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi; "İki yıl önce yık-yap projesi kapsamında, bir yıl sonra yenisi yapılmak üzere yıkılan Melek  -  Ahmet Şanlı Anadolu Lisesinin inşaatına bugüne kadar neden başlanmadığı ve bir an önce yapımına başlanması hususunda daha önce Sn. Valimiz nezninde , son olarakta Çarşamba günü yapılan il koordinasyon kurulu toplantısında, tekraren Sn.Valimiz ve İl Milli Eğitim Müdürümüz nezninde Belediye Başkanımız Erol Acar tarafından girişimlerde bulunulmuştur.

Sonuç olarak okulumuzun inşaatına 2025 yılı yatırım programına alınması konusunda Sayın Valimiz ve İl Milli Eğitim Müdürümüzün olumlu görüşleri alınmış olup, süreç Belediye Başkanımızca önemle takip  edilmektedir.

Belde halkımıza saygıyla duyurulur."

Kaynak: Haber Merkezi