Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan kent merkezi ve mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek dert ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor.
Başkan Alan bugün Mithatpaşa Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını dinledi, mahallenin eksiklerini tespit etti, devam eden çalışmaları da yerinde inceledi.
Başkan Alan'a Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı Murat Köse, Belediye Meclis Üyeleri ve belediye teknik ekibi de eşlik etti.
ALAN: "MİTHATPAŞA'DA SORUNLARI DİNLEDİK, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİK"
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Mithatpaşa Mahallesi'nde vatandaşlarla görüşüp, çalışmaları yerinde incelediklerini belirterek şunları söyledi: "Merkez İlçe Başkanımız Sn. Hüseyin Yıldız, Mithatpaşa Mahalle Muhtarımız Sn. Murat Köse, Meclis üyelerimiz ve teknik heyetimiz ile birlikte Mithatpaşa Mahallemizde yer alan sorunları ve plânladığımız çalışmalarımızı yerinde inceledik. 
Teknik gezimiz esnasında bizlere yakın ilgi gösteren tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum.  Daha güzel bir Zonguldak için tüm mahallelerimizde çalışmalarımız durmaksızın devam ediyor"
(Haber: Ender Yüksel)

Editör: Oğulcan Öz