Orman Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada aralarında Zonguldak'ın da olduğu 35 ilde 68 daimi işçi alımı yapılacak.
Kamu Kurum ve kuruluşlarına İşçi alınmasında uygulanacak usul ve esaslar hakkında yönetmelik  ile  kamu  kurum  ve  kuruluşlarına  eski  hükümlü  veya  terörle  mücadelede  malul sayılmayacak  şekilde  yaralananların  işçi  olarak  alınmasında  uygulanacak  usul  ve  esaslar hakkında yönetmelik uyarınca  Orman Genel  Müdürlüğü taşra teşkilatında istihdam edilmek  üzere 30  adet  engelli  ve  38  adet  eski  hükümlü/TMY statüsünde çalıştırılmak üzere toplamda  68  adet daimi işçi alımı yapılacak.

Adaylarda  aranacak  genel ve özel şartlar ile diğer  bilgiler İŞKUR  açık iş ilanlarında belirtildi. İlan  22-26/04/2024  tarihleri  arasında  İŞKUR  üzerinden  yayımlanacak.

İş Başvuruları İŞKUR   üzerinden yapılacak. Sözlü ve Uygulamalı Sınava, iş ilanında belirtilecek kadro sayısının 4  (dört)  katı  kadar aday  çağrılacak.

Bu adaylar noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecek. Kura yeri ve tarihi İŞKUR açık iş ilanında belirtilecek olup ilgili Orman  Bölge  Müdürlüğü internet  sitesinden de ayrıca duyurulacak.
 

Muhabir: Ercan Aygün