4 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilen CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı seçimlerinde 3 aday içinden delegelerin en fazla oyunu alan Osman Zaimoğlu CHP'nin Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirilmişti.
Seçildiği günden itibaren parti içinde bütünleştirici tavrı ile küskünleri de tekrar CHP'ye döndüren ve partiye yeni üyeler kazandıran Osman Zaimoğlu yerel seçimler öncesinde CHP İl Başkanı Devrim Dural ve yönetimi ile de uyum içinde çalışarak CHP'nin çıtasını yükselte çabası içine girdi.
18 YAŞINA GİREN OĞLU KAAN BERA'YI DOĞUM GÜNÜNDE PARTİYE ÜYE YAPTI
CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu'nun oğlu Kaan Bera Zaimoğlu bugün 18 yaşına girdi. Kaan Bera Zaimoğlu bugün babası Osman Zaimoğlu'nu makamında ziyaret ederek CHP'ye üye oldu. Baba Zaimoğlu ile gururla oğlu Kaan Bera'yı CHP'ye üye yaptı.
ZAİMOĞLU AİLESİ GURURLU
CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu duygusal ve gururlu olduğunu belirterek şunları söyledi: "Bir gururu daha yaşıyorum. Oğlum 18 yaşına bastığı gün partimize üye oldu. Partimizin rozetini takmak baba olarak bana nasip oldu. Hem Merkez İlçe başkanı olarak hem de bir baba olarak çok gururlu ve mutluyum. Hoş geldin Kaan Bera Zaimoğlu. Yaşasın CUMHURİYET HALK PARTİSİ ..."

Kaynak: Ender Yüksel