Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu İlçe Başkanlığı seçimleri öncesinde göreve gelmesi halinde ilk 1 ay içerisinde 300 üye yapacağını. ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda partililere yönelik resepsiyon tarzında çok güzel bir etkinlik düzenleyeceği sözünü vermişti. 
YENİ ADIM'A SÜRECİ AÇIKLADI
CHP Zonguldak merkez ilçe Başkanı Osman Zaimoğlu verdikleri sözleri tutup tutmayadıklarını herkesin göreceğini söyledi Zaimoğlu 1 aylık süreçte hedefledikleri 300'ün üzerinde çok sayıda üye yaptıklarını belirterek net rakamları ve sürprizleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda açıklayacağını belirterek şunları söyledi: "Seçim öncesinde 300 üye yapacağımıza yönelik sözümüzü tuttuk. Bu sayıyı çok rahat şekilde bulduk. Fakat tam sayıyı 29 Ekim Cumhuriyet şöleninde açıklayacağız. Hem üye sayımızı hem Cumhuriyet şöleni yapıp yapmadığımıza dair sözümüzü yerine getirip getirmediğimizi Zonguldak kamuoyu görecek. O nedenle bizi izlemeye devam edin. 
Karlar çığa dönüştü, Cumhuriyet Halk Partisi çığ olmuş vaziyette. Büyük katılımla karşı karşıyayız. Halkla kucaklaşıyoruz, gece gündüz çarşı pazar demeden insanlarla beraber oluruz. Basında ve Facebook sayfalarında da bunlar sabittir. Kimsenin tahmin edemeyeceği oranda kucaklaşma ve üye çalışması var"
 

Kaynak: Ender Yüksel