TFF 2. lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor hafta sonunda oynayacağı HES ilaç Afyonspor maç hazırlıklarına bu sabah Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik patron Mustafa Özer nezaretinde ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda çift kale maç yapan futbolcular Afyonspor müsabakasının provasını gerçekleştirdiler.
YENİ TRANSFER KONUŞTU
Zonguldak Kömürspor'un Vanspor'dan transfer ettiği tecrübeli futbolcu Nuri Terliksiz takımla birlikte ilk antrenmana çıktı. Duygularını dile getiren Terliksiz, büyük bir camiaya geldiğini belirterek şu ifadelere yer verdi;

"Her sezon takımların bir hedefi olur. Buranın da bir hedefi var. İyi bir Kulübe geldiğimi biliyorum. Her kulüpte olduğu gibi tabii ki  aksamalar var.  Amacımız burada bir düzen kurmak ve düzene yardımcı olmak. Arkadaşlarımızla takımı istenilen düzeye getirebiliriz. Ben de bunun için buradayım. Aramızda genç arkadaşlar da var. Güzel bir harmanlama yapıp hep beraber çalışarak bu takımı layık olduğu yere getirmek için elimizden geleni yapacağız. Zorlu mücadelemizde taraftarlardan destek bekliyoruz."
Haber:Ercan Aygün

Editör: Göksel Çolak